намери имот

Лесно за употреба и удобно за ползване по всяко време мобилно приложение за визуализиране на границите на имотите върху картата. Приложение за мобилни устройства със система Андроид на неподражаемо ниска цена.

Защо ви е необходим Намери Имот:

  • Визуализира се местоположението и границите на избран имот върху картата - помага още при покупката на имот да се провери къде се намира имота и как изглежда на сателитната снимка
  • Във всеки един момент можете от телефона си да проверите цялата информация за даден имот 
  • От мобилния си телефон можете да се ориентирате до колко е подходящ избрания имот за обработка - избирате вида на картовата подложка (сателитна снимка или топографска карта) и виждате дали на територията му има гори или други обекти, има ли големи наклони и др.
  • Дори без навигационна система можете да обработвате земята си точно - При обработка на земите в реални граници стартирате приложението, избирате номера на имота и можете да видите къде се намирате спрямо границите му. 
  • Не се налага да преценявате на око колко е разстоянието от единия до другия край на имота – приложението има функция за измерване на разстоянието по права линия между точки на картата.

Варианти на приложението Намери имот.

 „Намери Имот 10” - позволява визуализацията на 10 различни имота на месец.

 „Намери Имот 50” - визуализирате 50 различни имота на месец. Веднъж въведени те се запазват, а през следващия месец имате възможност за 50 промени на имотите. 

 „Намери Имот 200” - визуализирате 200 различни имота на месец. Веднъж въведени те се запазват, а през следващия месец имате възможност за 200 промени на имотите. 

 „Намери Имот Безкрай” – визуализирате всички търсени имоти. Те се запаметяват и са достъпни за повторно визуализиране по всяко време.

 

 

 

 

 

 

Агропари - магазин за земеделие