Error message

 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/clubaren/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/clubaren/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/clubaren/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; panels_cache_object has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/clubaren/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /home/clubaren/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/clubaren/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /home/clubaren/public_html/includes/menu.inc).

Текущи промоции

КЛУБ АРЕНДАТОР - БГ®    Ви кани да ни посетите на БАТА АГРО 2018 (щанд W24, летище Стара Загора)

 

Matrix Pro, CenterLine, FieldPilot, UniPilot, RXA-30 and RX520 guidance systems, auto steering systems and antennas. Запознайте се и тествайте на място високоточните навигационни решения на TEEJET ®.

 

 

Вече сме дистрибутори и на СОФТУЕР ЗА КАРТОГРАФИРАНЕ ЧРЕЗ ДРОН.

 

Ще можете да се запознаете с нашето ново мобилно приложение „Автоматичен КАНТАР за земеделска продукция

Не ни пропускайте! Запознайте се с новостите!

Очакваме Ви от 15.05 до 19.05.2018, на щанда на нашия партньор ВИП Софтуер ООД щанд № W24.

ПРОМОЦИИ

Само в Арендатор Клуб черната седмица на намаленията е в ЗЕЛЕНО !!!

Промоционалните оферти на Арендатор Клуб започват още от днес !

До 29.11.2017г. имате възможност да закупите практичния пакет от специално подбрани за Вас приложения с цели – 40% отстъпка от първоначалната такса.

САМО СЕГА плащате 209 лв. вместо 349 лв. 

          Пакетът съдържа:

 

!! Разгледайте нашите продукти за земеделски производители безплатно, само с регистрация:

от  ТУК  или на адрес: http://clients.club.arendator.bg/Register.aspx

Отстъпките ни не спират до тук !

Предлагаме Ви и – 20 % отстъпка от цената на годишния абонамент за ползване на програмата Земеделска карта. Очертайте масивите си, заредете Шейп файлове, Легитимен слой, КВС.

– 20 % отстъпка от цената на годишния абонамент за ползване на мобилното приложение Намери имот Безкрай. Намерете имотите си директно на терен, по всяко време, в движение и от всяко място.

Работете прецизно и спестете пари !

Поръчайте сега ! Лесно, бързо и удобно директно от сайта ни Арендатор Клуб.

За да спестите време, обадете се сега на нашите сътрудници. Те ще Ви очакват на телефони: 

082/ 834 189; 0882/ 805 065

0884/ 222 773; 0876 137 371

НЕ ЛОВЕТЕ ПОКЕМОНИ - УЛОВЕТЕ ОТСТЪПКИТЕ НА АРЕНДАТОР КЛУБ

ОСТАНА ПО-МАЛКО ОТ СЕДМИЦА ДО БАТА АГРО.
От 30.08 започва изложението БАТА АГРО в Стара Загора. Не пропускайте да посетите щандa на ВИП Софтуер (щанд W40). Очакват ви иновативни решения за животновъдството и агробизнеса, специализирани услуги и специални панаирни отстъпки.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

НЕ НИ ПРОПУСКАЙТЕ НА БАТА АГРО

Нови приложения, промоции и специални условия ви очакват на щанда на Арендатор Клуб и партньорите ни от ВИП Софтуер. Заповядайте от 30-ти август на летището в Стара Загора на изложението БАТА АГРО. Нашият екип ще ви посрещне с нови технологични решения, специални панаирни цени и професионално отношение. Ще имате възможност да закупите на място решения за вашия бизнес или да се регистрирате за демо версии на продуктите ни. За онези от вас, които имат нужда от административна помощ партньорите ни от Земеделска Къща са подготвили специални предложения.

Не ни пропускайте! Очакваме ви на щанда на ВИП Софтуер ООД.

Не остана време - побързайте с декларациите по чл. 69 и 70

Срокът за подаване на декларациите по чл. 69и чл. 70 от ППЗСПЗЗ почти изтече. Не губете време, а вземете сега приложението Договори и попълнете своите декларации бързо и без да се притеснявате, че могат да ви върнат заради грешки.

Побързайте и вземете сега.  

 

Демонстрация на навигации от TeeJet в Сливенско.

Заповядайте в сряда и четвъртък на презентация на навигационните решения на TeeJet и специализиран софтуер за планиране, подаване и проследяване на задачи за обработки от Арендатор Клуб. Запознайте се с навигациите от серията Matrix на TeeJet и разберете как можете да ги поръчате сега.

Вижте и иновативното решение Агрозадачник от Арендатор Клуб - първото по рода си приложение, с което планирате работа си и необходимите за нея ресурси, създавате и подавате задачи онлайн, проследявате движението на машините в реално време и отчитате резултата от извършената работа.

Заповядайте в сряда – 22.06 от 13 часа в базата на любезният ни домакин Кольо Колев  в ДЗС – Сливен. В случай, че в сряда не ви е удобно можете да ни посетите в четвъртък, отново от 13 часа в село Зимница, където ще гостуваме на фирма „Дуо Агро“.

Крайният срок за декларациите по чл. 69 и 70 от ППЗСПЗЗ наближава.

Крайният срок за декларациите по чл 69 и 70 от ППЗСПЗЗ наближава.Не губете време – изгответе ги БЪРЗО И БЕЗ ГРЕШКИ с приложението ДОГОВОРИ на Арендатор Клуб . 
Ускорете административната работа и подобрете точността при попълване на документите. Въвеждате данните веднъж, ползвате ги за автоматично попълване на всички документи и справки. БЕЗ ГРЕШКИ И ЗАГУБА НА ВРЕМЕ. ОТ ОСЗ НЕ ВИ ВРЪЩАТ ЗА КОРЕКЦИИ.

Полева демонстрация на навигационни системи

На 1.04.16 се проведе полева демонстрация на навигационните системи на TeeJet и специализираните системи за планиране, подаване, проследяване и отчитане на задачи на Арендатор Клуб. 

Благодарим на нашите любезни домакини за оказаното съдействие и на всички гости, които отделиха от времето си за да ни посетят.

Ако сте ни пропуснали и желаете да организираме подобна презентация и за вас ни се обадете и ще проведем следващото на вашето поле.

 

демонстрация на навигационни системи Демонстрация на навигационни системи
демонстрация на навигационни системи демонстрация на навигационни системи

 

Ако сте ни пропуснали на АГРА посетете ни на БАТА

Ако сте пропуснали нашите томболи и изненади по време на пловдивския панаир АГРА, елате на нашия щанд на БАТА АГРО в Стара Загора. Запознайте се с нашите иновации в земеделието вижте новите услуги, които предлагат нашите партньори и научете повече за това как можете да улесните работата си, при това на най-ниските възможни цени. Разгледайте новите съчетания на модерните технологии и специализирания софтуер.
Очакваме ви на щанд С5 в закритата зона!

Томбола, много награди и иновативни продукти на АГРА 2016

Екипът на Арендатор Клуб ви кани фирмения щанд на ВИП Софтуер ООД и нашите партньори от Земеделска Къща.

Заповядайте на щанд Т3 в палата № 3 на панаира и научете повече за новостите в нашите приложения. Вижте иновативното допълнение към Агрозадачник и се включете в томболата за безплатни приложения. Разгледайте и новите предложения на нашите партньори.

 

Програма на събитията

Сряда:

 • 9–11 часа  - Официално откриване на изложението
 • 17:00 – Теглене на първия печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен

Четвъртък:

 • 17:00 – Теглене на втори печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

Петък:

 • 17:00 – Теглене на трети печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен
 • 17:10 – Теглене на печелившия в томболата за  едногодишен безплатен абонамент за Ферма WEB – онлайн софтуер за животновъдство

Събота:

 • 17:00 – Теглене на четвърти печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен
 • 17:10 – Теглене на печелившия в томболата за пакет приложения на Арендатор Клуб с безплатен първоначален лиценз

Неделя:

 • 13:00 – Теглене на последния печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

 

ВСЕКИ, ВКЛЮЧИЛ  СЕ В ТОМБОЛАТА НА АРЕНДАТОР КЛУБ ПЕЧЕЛИ  20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ЗАКУПЕНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНАИРА ПРИЛОЖЕНИЯ НА АРЕНДАТОР КЛУБ

 

 

Агрозадачник вече и с директно онлайн подаване на задачи към вашата навигация

Вече имате навигационна система, но искате система, с която да планирате задачите си и да ги подавате на механизаторите онлайн? Агрозадачник е идеалната система за целта – с новата функционалност не се налага да подменяте вече наличната навигационна система. Сега Агрозадачник  има възможност да подава задачи директно към навигационната система на вашия трактор. 

Агрозадачник е единствената система в България, която позволява онлайн връзка между офис приложението за планиране и подаване на задачи към всички видове навигационни системи. Сега имате възможност да подадете задачата от офиса чрез Агрозадачник и механизатора да я види на дисплея на поставената в машината навигационна система на Trimble, Topcon, Muller и други широко разпространени марки.

До момента начините да подадете задачата от офиса към машината бяха:

 • да експортирате задачата и да я прехвърлите с флаш памет към навигацията в машината
 • да ползвате директната онлайн връзка между офис приложението и специалното мобилно навигационно приложение на Агрозадачник
 • да изпратите задачата към мобилното приложение и то да я трансферира към някои марки навигационни системи

Сега имате допълнителна  възможност за връзка от офис приложението на Агрозадачник към навигационната система, която вече имате. За целта в машината просто се поставя специално разработения компактен контролер.

СКОРО АГРОЗАДАЧНИК ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОДАВА ЗАДАЧИ ДИРЕКТНО КЪМ НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА НА ВАШИЯ ТРАКТОР

Очаквайте скоро новата функционалност на Агрозадчник. С нея онези от вас, които вече имат поставени навигационни системи в машините си ще могат да подават задачи директно към наличните навигации. Новата функционалност ще бъде съвместима с навигационните системи на Trimble, Topcon, Muller и др. С това начините за подаване на задачи ще станат три, а вече направената инвестиция за навигация няма да се окаже напразна. Можете да видите кои са другите два начина за предаване на задачите в секцията за приложението Агрозадачник.

ОЧЕРТАЙТЕ СЕ СЕГА ЗА СУБСИДИИ С ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗЕМЕДЕЛСКА КАРТА

Очертъайте се сега за субсидии с приложението ЗЕМЕДЕЛСКА КАРТА на Арендатор Клуб. Не се бавете – срокът вече наближава. Изгответе вярна карта на вашите наети имоти и на обработваните масиви за субсидия.

За онези, които искат да съчетаят очертаването на масиви с реалната работа на полето Арендатор Клуб предлага Агрозадачник - очертавате вашите масиви, планирате и отчитате обработките на земята, подавате и проследявате в реално време.

ИЗГОТВЕТЕ ОЧЕРТАНИЯТА ВЕДНЪЖ – ПОЛЗВАЙТЕ ГИ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ВИ ПОТРЯБВАТ.

Агропари - магазин за земеделие